Erhvervsrengøring i hele landet

Store forhold eller små forhold. Størrelsen betyder ingenting. Alle former for butikker, kontorer og industribygninger har mulighed for at få foretaget erhvervsrengøring. Hos PartnerService mener vi, at alle skal kunne få gavn af vores viden og ekspertise. Og med alle mener vi ikke blot kunder i landets større byer. Nej, med alle mener vi  erhvervsrengøring for alle typer af kunder i hele landet.

Med fingeren på pulsen

Som erhvervskunde ved vi, at det er vigtigt, at kunne føle sig tryg. Tryg i forhold til kvaliteten i rengøringsarbejdet, tryg i forhold til at overlade lokaler til rengøringspersonale. En måde at opnå dette på er gennem innovative arbejdsmetoder. Hos PartnerService kommer innovation til udtryk gennem en specialdesignet APP, der skaber gennemsigtighed i erhvervsrengøringen – dette har vist sig at skabe høj gensidig tryghed. Men denne APP giver ikke alene mulighed for dokumentering og kontrol af rengøringsarbejde; den gør også PartnerService til førende inden for moderne teknikker. Så selvom de danske landeveje tæller mange kilometer, gør APP’en afstanden mellem vores kunder, medarbejdere og kontorer så lille som mulig.

På kundens præmisser

De fleste erhvervskunder søger erhvervsrengøring på den nemmest mulige måde. Erhvervsrengøring som er effektivt og gnidningsfrit, så det daglige stykke arbejde kan foretages på optimal vis. Derfor er der en stor fordel i, at PartnerService tilbyder at udføre langt de fleste typer af erhvervsrengøring og dette endda med øje for den gode service.

Der er derfor ingen grund til, at du lader dig skræmme af afstanden fra vores hovedkontor i København. Med åbnet kontor i Jylland, har vi mulighed for at varetage rengøringen for erhvervskunder i hele landet. Vores kundekreds er bred og vi har både kunder i Hirtshals og Hjørring samt Sønderborg, Maribo og Helsingør.

Hvis vores moderne tilgange og store fleksibilitet matcher dig og din virksomheds værdier, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi har kunder i hele landet og har også tid til dig.

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her