• erhvervsrengoering

Erhvervsrengøring København

Erhvervsrengøring er en vigtig del af at skabe et sundt arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Rene lokaler har indflydelse på medarbejdernes trivsel, og de bidrager til bedre helbred og arbejdsglæde. Samtidig sikrer rengøringen, at din virksomhed er præsentabel for nuværende og potentielle kunder, og dermed deres indtryk af din virksomhed.

Hvis du vil have pæne og præsentable kontorer, er ordentlig rengøring essentielt. Kontakt derfor PartnerService i dag, for at få et uforpligtende tilbud på din erhvervsrengøring i København.

Tre gode grunde til at få udført erhvervsrengøring

Hvad end du har et lille kontor eller en stor butik, er det vigtigt at dine lokaler fremstår pæne og rene. Dine kunder skal føle sig godt tilpas, så de har lyst til at komme igen, og dine ansatte skal være inspirerede til at yde deres bedste. Grundig rengøring skaber ikke blot et godt arbejdsmiljø, det mindsker også risikoen for sygdom, hvilket er ønskværdigt for en arbejdsgiver i København, såvel som i resten af landet.

Erhvervsrengøring:
Letter dine medarbejderes arbejdsbyrde, så de kan koncentrere sig om det, de er gode til
Giver øget velvære og et bedre arbejdsmiljø
Får din virksomheds lokaler til at fremstå i det bedst mulige lys

PartnerService – erhvervsrengøring i hele København

Har du brug for erhvervsrengøring i København, tilbyder PartnerService alt fra let daglig rengøring på små kontorer til omfattende rengøring i industrien. Alt vores arbejde udføres af vores erfarne medarbejdere, som alle er uddannet inden for deres felt. Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring og ved lige, hvad vi skal gøre, for at få dine lokaler til at fremstå pæne og indbydende for både kunder og ansatte.

Som tilkøb til vores erhvervsrengøring tilbyder vi bl.a. planteservice, vinduespolering, måtteservice, opfyldning af driftsartikler samt udbringning af frugt og kildevand – kort sagt alt hvad der skal til for at opretholde et pænt og velfungerende kontor.

Kvalitetssikring

PartnerService tilstræber at være den mest innovative og kvalitetsbevidste virksomhed, og en del af vores indsats består derfor i at kvalitetssikre vores udførte arbejde med vores specialudviklede app, vi som de eneste i landet benytter. Ved hjælp af vores app, dokumenterer vi vores rengøring med billeder og karakterer, der rapporteres direkte til dig som kunde, så du altid kan følge med i vores rengøringsindsatser. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, og med vores app kan vi sikre, at al arbejde udføres med kvalitet.

Kontakt

PartnerService har hovedkontor på Bådehavnsgade 42 i 2450 København SV, men vi yder gerne rengøringsservice til virksomheder i hele landet. Kontakt os gennem kontaktformularen til højre på siden for at modtage et uforpligtende tilbud på din erhvervsrengøring. Vi skræddersyer gerne vores mange ydelser, så de passer til din virksomheds behov.

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her