• erhvervsrengoering

Erhvervsrengøring Nordsjælland

PartnerService er et innovativt og kvalitetsbevidst firma, der yder rengøringsservice for erhvervskunder i hele landet. Vores primære fokus er at levere service af høj kvalitet – skræddersyet til hver enkelt kundes behov. I et samarbejde med os, kan vi planlægge vores rengøringsservice præcis efter din virksomheds behov, og vi kan tilbyde en lang række ekstraydelser som plante- og måtteservice, vinduespolering, udskiftning af driftsartikler samt en frugtordning med kildevand. Uanset din virksomheds ønsker, kan vi hos PartnerService samle vores ydelser til en skræddersyet løsning.

Søger du et rengøringsfirma, der kan varetage erhvervsrengøringen i din virksomhed i Nordsjælland, er vi hos PartnerService et godt valg. Vi bestræber os på at være landets meErhvervsrengøring i Nordsjællandst innovative rengøringsfirma, der altid lever op til sit ord om service af høj kvalitet.

Kvalitetssikring af vores arbejde

Gennem en specialdesignet app sørger vi for altid at være bevidste om kvaliteten i vores arbejde, så vi hele tiden opretholder den høje standard af erhvervsrengøring som vi ønsker at tilbyde vores kunder.
Hos PartnerService er udvikling og innovation en stor del af vores arbejde og vision. Vi kvalitetssikrer vores arbejde med en specialdesignet app, der giver os mulighed for hele tiden at dokumentere vores service. Alle data vi dokumenterer i appen udformes i en kvalitetsrapport til hver enkelt kunde. Der er således fuld gennemsigtighed i alt arbejde, vi udfører.

Priser

Rengøring to gange ugentligt på et kvadratmeter antal på 350 m² - 4.995,-

Fast pris pr. måned
kr. 4.995,- ekskl. moms.

Denne rengøringsaftale indeholder følgende services:

· Indgang
· Kontor (6 kontorpladser)
· CEO kontor (1 kontorplads samt mødebord)
· Gangbane
· Møderum (8 pladser)
· 2x WC
· Bad / WC
· Tekøkken
· Frokoststue
· Trappe
· Depot

Rengøring tre gange ugentligt på et kvadratmeter antal på 650 m² - 9.995,-

Fast pris pr. måned
kr. 9.995,- ekskl. moms.

Denne rengøringsaftale indeholder følgende services:

· Indgang
· Reception (1 kontorplads)
· Venteområde (med sofaer)
· 2x Gangbaner
· CEO kontor (1 kontorplads samt mødebord)
· HR / Regnskab (2 kontorpladser)
· 2x Møderum (med henholdsvis 6 og 12 sidepladser – TV-skærm i begge lokaler)
· Storrumskontor (15 kontorpladser samt lang mødebord med 24 pladser)
· Loungeområde (med sofaer, bordfodbold, TV-skærm og sækkestole)
· 2x WC
· 1x Handicap WC
· Tekøkken
· Frokoststue / kantine (med 6x borde, 24 siddeplader samt buffet)
· Kopirum / depot

Rengøring tre gange ugentligt på et kvadratmeter antal på 2.000 m² - 34.995,-

Fast pris pr. måned
kr. 34.995,- ekskl. moms.

Denne rengøringsaftale indeholder følgende services:

· Indgang
· Reception (2 kontorpladser)
· Venteområde
· Hovedtrappe
· Bagtrappe
· 4x Gangbaner
· 2x Tekøkkener
· Storrumskontorer (fordelt på 4 rum med i alt 120 kontorpladser)
· Enkeltmandskontorer (10 stk.)
· 10x WC
· 2x Handicap WC
· 8x Møderum (TV-skærme og projektor i alle møderum
· 4x Telefon-’bokse’
· Loungeområde (sofaer, sækkestole, bordfodbold, dart, ice-hockey og TV-skærme)
· 2x Kopirum
· 2x Depotrum
· 1x IT-rum
· Kantine (med 12 borde, 72 sidepladser samt 2x buffeter)
· Anretter køkken

Kontakt og hør nærmere om Erhvervsrengøring i Nordsjælland

Skal Partnerservice stå for din virksomheds erhvervsrengøring i Nordsjælland, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi skræddersyr gerne et særligt tilbud, der matcher de behov din virksomhed har. Desuden tilbyder vi også at samle alle vores ydelser i en samlet servicepakke, hvor vi står for rengøring, vinduespolering med faste intervaller, plante- og måtteservice, udskiftning af driftsartikler samt indkøb og levering af frisk frugt og kildevand.

Mulighederne er mange, og vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig, om vores løsninger, og hvordan vi bedst tilpasser dem til din virksomhed.

Du finder PartnerService på Bådehavnsgade 42 i 2450 København SV, men vi tilbyder at varetage vores kunders erhvervsrengøring i hele Nordsjælland. Ønsker du et tilbud på erhvervsrengøring af fine lokaler i Nordsjælland, er du altid velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen til højre på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at yde vores bedste service.

PartnerService – Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her