• erhvervsrengoering

Erhvervsrengøring

Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

Vi kan derfor tilbyde alt fra let, daglig rengøring til grundig rengøring, alt efter om det drejer sig om kontor-, butik- eller industrirengøring. Uanset om du har en butik eller kontorvirksomhed, er det vigtigt, at lokalerne tager sig pænt ud og er indbydende for både kunder og ansatte. Grundig rengøring forebygger sygdomme og skaber et bedre arbejdsmiljø for de ansatte, derfor er det vigtigt, at den bliver udført regelmæssigt og effektivt. Uanset opgavens omfang og type sørger vi for at udarbejde en rengøringsløsning, der giver dig og dine ansatte det optimale resultat. Rene omgivelser giver øget velvære og derved gladere medarbejdere.

Kvalitetssikring

Vi har udviklet en unik arbejdsplan, som i detaljer viser de rengøringsopgaver, der skal udføres, og vi laver løbende kvalitetssikring af vores medarbejdere og det arbejde, vi udfører for vores kunder. Det giver ekstra tryghed for dig, for på den måde kan du som kunde altid se, hvad du betaler for, og at alle aftaler bliver overholdt. Vores rengøringspersonale er yderst professionelle folk, der altid er klar til at yde en ekstra indsats. Derfor kan du regne med en excellent rengøringsservice hos os, hvor alle opgaver bliver udført til tiden. Vi tilpasser vores rengøring til din virksomhed, og samtidig udfører vores medarbejdere et servicetjek af de områder, hvor de gør rent, og noterer forholdene, så du og dine medarbejdere altid er informeret om, hvilken stand lokalerne er i. Med PartnerService har du altid en servicemedarbejder, der holder øje med, at alt er i orden, samtidig med at du og dine ansatte kan færdes i rene og behagelige omgivelser på arbejdspladsen.

Når du indgår en aftale med os, kan du være sikker på, at den bliver overholdt. Glade og tilfredse kunder er det vigtigste for os, og derfor laver vi altid klare aftaler og holder dem. Vi sørger for, at der er 100% enighed om de opgaver, som skal løses, inden vi går i gang. Kvaliteten i vores arbejde sikrer vi med kvalitetschefer og løbende tilfredshedsmålinger. Vi tilrettelægger opgaverne og arbejdsplanen ud fra dine ønsker og behov, så du er sikker på at få den optimale løsning til din virksomhed.

Få et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her