• Plante

Om os

PartnerService er et rengøringsfirma, der tilbyder erhvervsrengøring og pakkeløsninger til små og store virksomheder og institutioner.

Vi lægger vægt på kvalitet og innovation, og dette afspejles i vores arbejdsgange. Vi yder altid dét ekstra, der sikrer, at din virksomhed får alle sine behov opfyldt.

Vores mål er at gøre hverdagen nemmere for dig og dine ansatte, og derfor stræber vi efter at dække alle de praktiske behov, som din virksomhed måtte have. PartnerService tilbyder landsdækkende rengøring og serviceopgaver og skræddersyr vores løsninger til dig og din virksomhed.

Vores største fokus er din tilfredshed, og for at sikre dette har vi udviklet et unikt system til kvalitetssikring af vores arbejde. Vi tjekker altid op på de opgaver vi udfører og holder øje med, at alt arbejde er af højeste kvalitet. Vores medarbejdere har en høj faglighed og udfører deres opgaver med professionel stolthed.

Med PartnerService er du i trygge hænder. Vi yder altid den ekstra indsats, som din virksomhed har behov for, og sørger for at tage hånd om det praktiske arbejde, så du ikke skal spilde tid og ressourcer på det. Hos PartnerService er kunden altid i centrum, og vores mål er at blive Danmarks mest innovative rengøringsvirksomhed, der leverer de bedste serviceløsninger på markedet.

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her