Sådan sikrer vi kvalitet i rengøringen – hver gang

Hvor der handles, der spildes. Heldigvis gør det ikke noget, at du spilder, når du har et pålideligt erhvervsrengøringsfirma med kvalitet som varemærke. Og netop kvalitet i rengøringen er nøglen for os i Partnerservice, som er eksperter i erhvervsrengøring og service. Rene omgivelser skaber et højt hygiejneniveau, hvilket har afgørende betydning for et arbejdsmiljø. Hvilken arbejdsplads ønsker ikke dette? Med PartnerService har det aldrig være nemmere at få rengøring og kvalitet til at gå op i en højere enhed. Med andre ord: Vi ved, hvad der skal til for at rengøringen er optimal – hver gang!

Kvalitet hele vejen rundt

Skal kvaliteten i professionel rengøring være i top, er der en række faktorer, der spiller en væsentlig rolle. Først og fremmest må der ikke gås på kompromis med rengøringspersonalets faglige viden og kompetence. Ihærdighed, innovation og effektivitet skal gå hånd i hånd. Hos PartnerService gør vi en dyd ud af, at der er fuldstændig enighed om de opgaver, der skal løses, inden vi går i gang, og at disse desuden foretages inden for den fastsatte tidsramme. Dét ved vi af erfaring skaber den højeste kvalitet.

På baggrund af data i vores selvdesignede APP udformer vores kvalitetschefer en kvalitetsrapport til hver enkelt kunde. Alle ejere har dermed mulighed for at gennemlæse alle rapporter, så de hele tiden kan følge med i kvaliteten af den rengøringsindsats, vi udfører.

De seneste tre måneder har vores dygtige kvalitetschefer lavet godt 650 rapporter – og vi fortsætter med at besøge vores kunder og sikre, at de er tilfredse med vores arbejde.

Professionelle rengøringsmidler og moderne redskaber og maskiner er naturligvis også en forudsætning for, at kvalitetsniveauet er i top.

En anden vigtig brik i kvalitet i rengøring er gensidig tilfredshed kunder og rengøringsfolk imellem. Dette forsøger vi hos PartnerService altid at skabe gennem god service og professionel tilgang – med dette kommer man længst!

Ydelser til ethvert behov

Hos PartnerService ser vi muligheder. Muligheder der kommer vores kunder til gode. Ved at tilbyde en lang række ydelser, kan vi imødekomme ethvert behov, du som kunde måtte have; dette skaber kvalitet i både rengøring og samarbejde.

Hvis din virksomhed, butik eller institution ikke har i sinde at gå på kompromis med kvaliteten i rengøring, er I velkomne til at kontakte PartnerService – sammen finder vi den helt rigtige løsning.

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her