Skab et godt arbejdsmiljø med fast rengøringsservice

Et godt arbejdsmiljø er i alles interesse. Et godt arbejdsmiljø er grobund for såvel trivsel som velvære og sundhed. Hos PartnerService har vi mange års erfaring med rengøring af alt fra kontorer, butikker og industri, hvorfor vi ved, hvordan man skaber et godt og gedigent arbejdsmiljø gennem fast rengøring. Et godt indeklima og et højt hygiejneniveau kan skabe et godt arbejdsmiljø for massevis af mennesker.

Gode grunde til at have fast rengøringsservice

Når der tænkes, arbejdes og knokles, er det vigtigt, at rammerne er i orden – dette kan fast rengøringsservice sørge for. Men et rengøringsfirma kan mere end dét. Udover at sørge for rene forhold, kan du med fast rengøringsservice opretholde æstetisk flotte rammer, der ikke alene fremstår flotte for omverdenen, men som også bidrager til komforten blandt medarbejderne.

Med fast rengøringsservice fra PartnerService får du desuden mulighed for at tilkøbe lige akkurat så mange ydelser, som du har lyst til. Du har altså mulighed for at kombinere ydelser på kryds og tværs, således at du kun behøver ét rengøringsfirma til alt fra erhvervsrengøring og vinduespolering til plante- og måtteservice. Alt hvad du og din virksomhed har brug for er for letheden og kvalitetens skyld samlet på ét sted.

På den måde får du mulighed for at overlade alt det tidskrævende og hårde arbejde til professionelle, således at du har mere tid til alt det, som du helst vil – der er altså ingen grund til ikke at få fast rengøringsservice.

Få fast rengøringsservice med det samme

Lyder et godt arbejdsmiljø, kvalitetssikre løsninger og mere overskud tiltalende? Så er du velkommen til at kontakte PartnerService allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har specifikke spørgsmål til vores arbejdsmetoder eller ydelser.

Få fast rengøringsservice og få et godt arbejdsmiljø med i købet!

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her