En del af noget større

Vores kollegaer er det vigtigste aktiv for at gøre det bedre end alle andre. Med andre ord: Vi ved, hvad der skal til for at rengøringen er optimal – hver gang!

Sådan sikrer vi kvalitet i rengøringen – hver gang!

Det er ikke for sjov, at vi i PartnerService kalder os selv for eksperter i erhvervsrengøring. Kvalitet og pålidelighed er nøgleord for os, og vi inkorporerer disse i alt, hvad vi laver. Derfor får du med PartnerService altid rene omgivelser, som sikrer dig et højt hygiejneniveau, hvilket har afgørende betydning for et godt arbejdsmiljø.

VORES MEDARBEJDER SIGER

Sådan sikrer vi kvalitet i rengøringen – hver gang - med de rette medarbejdere
''Jeg er rigtig glad for mit arbejde, som opgøres i mange faktorer: Ledelsen, hvor der er de rette kompetencer til at gøre og bringe os derhen, hvor vi gerne vil være og samtidig vækste med omhu. Tak for jer! Vi løfter i flok. Vi brænder for vores firma og vores brand. Vi har en flot hjemmeside, firmabiler og arbejdstøj, som er vigtige parametre for mig. Jeg har de sødeste kollegaer som ringer og spørger, hvordan jeg har det. Jeg har de bedste medarbejdere, fordi jeg har en tæt dialog med dem. Jeg har de gladeste kunder, fordi vi leverer det, der er aftalt og bevarer en god og vedvarende relation til kunden. Jeg elsker at gøre en forskel, og det føler jeg, at jeg får mulighed for at gøre i PartnerService. Dét er min drivkraft og jeg glæder mig til vores ”rejse”. ''
PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed.

Linda Kleist

Serviceleder i PartnerService

''Jeg er glad for at være i dette firma, fordi jeg føler, vi er ved at skabe noget. Vi stræber efter at gøre en forskel. Vi serviceledere får nu også værktøjerne til at gøre det. Det jeg sætter mest pris på ved at være i PartnerService er de mange forskellige ”udfordringer”, vi har ansvaret for at løse, samtidig med at vi får værktøjerne til at løse dem. Det der motiverer mig ved at være i PartnerService er, at vi tager os bedre af vores ansatte, laver meningsfyldt arbejde og sætter realiteterne i øjnene: Begynder at se, hvad der kan og ikke kan lade sig gøre. Jeg føler, at jeg er ansat i en professionel virksomhed. Jeg oplever, at når vi overtager nye sites, er vi mellem 20-120% bedre end de folk/selskaber, vi overtager stederne fra. Det er motiverende, at man er bedre end alle de andre.''

Jacob Bjerreby

Serviceleder i Partnerservice

0 fødselsdage om året

0 Glade kunder

0 Highfives

Glimt fra hverdagen

PartnerService er en landsdækkende multiservice virksomhed. Vi tilbyder små som store virksomheder skræddersyede løsninger på bl.a. erhvervsrengøring, vinduespolering, handyman, højderengøring og meget mere.