• Plante

Vores ydelser

Vores mission er at gøre hverdagen i virksomheden lettere for dig og dine medarbejdere.

Alle vores ydelser kan bestilles separat eller som en del af en samlet pakke, altid tilpasset din virksomhed. Ud over erhvervsrengøring i alle afskygninger tilbyder vi at udføre en række opgaver, der frigør ressourcer for dig og dine ansatte.

Erhvervsrengøring

Vores rengøringsservice er af højeste kvalitet, og vi udfører alt fra kontorrengøring til rengøring af butikslokaler og industriarealer. Vores kompetente medarbejdere gør rent efter klare anvisninger og aftaler, som du på forhånd har sagt god for, og i tilrettelæggelsen af opgaverne tilbyder vi råd og vejledning omkring, hvilken type rengøring der passer bedst til lokalerne. Vi tilbyder skræddersyede, individuelle løsninger og måler kundetilfredsheden flere gange årligt for at sikre, at opgaverne altid bliver løst til din tilfredsstillelse.

Vinduespolering

Vil du have blanke, skinnende vinduer, diskret vinduespolering og rengøring af vinduerne, der er tilpasset årstidernes forløb? I samarbejde med vores dygtige vinduespudser kan din virksomhed selv tilrettelægge, hvor ofte vinduerne skal poleres. Vi tilbyder vinduespudsning både på månedsbasis, kvartalsvis og halvårligt.

Planteservice

Med vores planteservice behøver du ikke bekymre dig om, at de dyrt indkøbte, dekorative kontorplanter ikke holder, fordi det er for ressourcekrævende at passe dem. Vi sørger for både at vande, gøde og pleje alle slags planter og blomster.

Måtteservice

Vi holder dørmåtterne rene. Med vores måtteservice er din virksomhed altid i besiddelse af rene og indbydende måtter, der kan absorbere snavset på en regnvåd dag.

Indkøb og udskiftning af driftsartikler

Vi står for indkøb af alle slags artikler til den daglige drift, så der altid er nok toiletpapir, håndsæbe og køkkenruller. Vi sørger også for at udskifte børsterne til opvask eller toilet med jævne mellemrum, og vi levere altid følgesedler, så du kan holde styr på virksomhedens forbrug.

Vand – og frugtordning

Med vores frugtleveringer har I altid frisk og lækker frugt til rådighed, uanset om det er til frugtordning for medarbejderne, til gæster og kunder eller som en forfriskning til lange møder. Sammen med vores kildevandsordning kan vi tilbyde øget sundhed til din virksomhed.

Klik for priser på vores ydelser

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her