• Plante
 • Img 0021

Driftsartikler – vi fylder op for jer

Hos Partnerservice sørger vi for, at din virksomhed altid har de drifsartikler, I har brug for.

Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler. Hvis de derimod får lov til at blive liggende for længe, fordi de er for besværlige at udskifte, bliver det på sigt et problem for sundheden i afdelingen.

Hos PartnerService tilbyder vi at stå for alt, hvad der har med driftsartikler at gøre, hvad enten det drejer sig om køkkenruller, toiletpapir, håndsæbe, opvaskebørster, toiletbørster, håndklædepapir, opvasketabs, karklude, mm. Vi sørger for, at I aldrig løber tør, og udskifter opvaskebørster og toiletbørster med jævne mellemrum. Lad os bestille og levere – altid med følgesedler, så I kan holde styr på jeres forbrug i virksomheden. På den måde kommer der aldrig til at mangler opvaskemiddel, når den sidste rene tallerken er taget, og der vil altid være toiletpapir nok.

Få et tilbud

Skriv til PartnerService, og lad vores artikelekspert give jer et tilbud på bestilling og levering af driftsartikler, skræddersyet til jeres behov.

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her