• Plante

Kildevand og firmafrugt

For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov.

Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage. På mange kontorarbejdspladser er der dog tendens til, at mange medarbejdere i de sene eftermiddagstimer kører igennem på litervis af kaffe og en kageordning, der er gået fra at være en sjælden hyggestund til en daglig forseelse.

Resultatet er et arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes sundhed bliver glemt til fordel for nemme energikilder som koffein og sukker. Derfor gælder det om at introducere sunde alternativer for medarbejderne for at vende den usunde tendens.

Start en sund vane på arbejdspladsen

En ordning med frisk frugt til dine medarbejdere giver ekstra energi og er et sundt alternativ til de usunde snacks. Det er med til at gøre kontormiljøet mere indbydende og er også velegnet som forfriskning ved mødeafholdelse. Vi leverer dagligt frisk frugt til virksomheder i hele landet – skal din virksomhed være én af dem?

Foruden vores levering af frugt har vi et landsdækkende samarbejde med Aqua D’or, dansk vand hentet fra den jyske muld. Vi kan derfor levere hele deres sortiment til særdeles konkurrencedygtige priser.

Priser og kontakt

Du kan finde priser på levering af kildevand og frugt her. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe ringe til os, eller skrive en besked via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her