• Plante
 • Partnerservice 01

Planteservice – et godt indeklima skaber gode resultater

Mange virksomheder benytter planter som dekorationer på kontoret. Det er rart at lade øjnene hvile på noget grønt, og det pynter på indretningen.

Desuden skaber de et bedre og mere behageligt indeklima, hvor akustikken forbedres og luften bliver friskere.

Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid. Mangler dit firma selv ressourcerne til det, eller er det for krævende at bruge tid på at vedligeholde planterne på kontoret, så lad os gøre arbejdet.

Vi tilbyder løbende vedligeholdelse af din virksomheds planter, og hvad enten det drejer sig om enkelte planter eller større buske og blomster, står vores planteeksperter klar til at tage kærligt hånd om dem. Vores service indbefatter regelmæssig vanding og gødning, afstøvning samt vask af planter og potter. Vi sørger ikke blot for den almindelige pleje og vedligeholdelse, men vurderer også løbende sundhedstilstanden hos den enkelte plante. Har en plante brug for opbinding eller beskæring, er den ramt af utøj som biller og bladlus eller er den blevet syg, så sørger vi for at sætte ind med effektiv behandling.

Hos PartnerService køber du eller dine medarbejdere selv jeres planter, så sørger vi for at passe dem. Vores planteservice indbefatter grogaranti, og vi gør op med de lange bindingsperioder, som findes i planteservicebranchen. Vi fokuserer i stedet på kundetilfredshed og sætter en ære i at udføre vores arbejde, så firmaets behov bliver tilgodeset.

Få et tilbud

Vil du vide mere eller have et uforpligtende tilbud? Så skriv eller ring til os, så kommer vores planteekspert forbi og besigtiger opgaven.

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her