• Plante

Hold vinduerne rene med vores vinduespolering

Rene vinduer skaber lys og luft i lokaler og sikrer de bedste arbejdsforhold for dine medarbejdere.

Vinduer skal pudses regelmæssigt for at holde sig klare og flotte. Snavsede vinduer er ikke kun triste at se på, de er også med til at holde lyset ude, og især om vinteren er det med til at skabe en tung og negativ stemning indendørs. Der er til gengæld ikke noget, der så let kan løfte humøret som et naturligt lysindfald, især når man sidder på kontor hele dagen. Derfor er det vigtigt at få en professionel vinduespudser til at tage sig af vinduespoleringen i jeres virksomhed – på den måde kan I være sikre på, at arbejdet bliver gjort godt.

Professionel udførelse

På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud. Vores vinduespudser er effektiv og topprofessionel, så du kan være sikker på, at vinduerne ikke blot får en grundigt polering, men at du samtidig får en professionel vurdering af, hvor ofte der er behov for vinduespudsning.

Hos PartnerService tilbyder vi vinduespudsning både på månedsbasis, hvert kvartal eller halvårligt. Vi skræddersyr naturligvis aftalen til din virksomhed og særlige forhold, så du får den løsning, der passer bedst til dit firma. Da vinduespolering foregår inden for almindelig kontor, sætter vores vinduespudser en ære i at udføre arbejdet diskret og lydløst, så dine medarbejdere slet ikke mærker, at han er der. Uanset vinduernes størrelse og højde sørger vi for grundigt kvalitetsarbejde, hvor både vinduer og vindueskarme bliver rengjort effektivt og resultatet bliver blanke og skinnende rene ruder.

Få et tilbud

Vil du gerne vide mere eller have et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 • Erhvervsrengøring

  Søger du pålidelig kvalitetsrengøring til din virksomhed? PartnerService tilbyder erhvervsrengøring i hele Danmark og skræddersyr vores arbejde til de særlige behov, som netop dit firma har.

  Læs mere

 • Vinduespolering

  På en travl arbejdsplads er der sjældent tid til at tænke over, hvornår det er tid til at få pudset vinduerne. Derfor tilbyder vi fast vinduespolering, der er tilpasset din virksomheds behov, så dine vinduer altid kan tage sig bedst muligt ud.

  Læs mere

 • Planteservice

  Hvis du overvejer at bruge planter som en del af indretningen i virksomheden, eller allerede har anskaffet planter til kontorer, mødelokaler eller lobby, bør du samtidig have for øje, at planter skal passes og plejes for at bevare deres friske udseende og holde i lang tid.

  Læs mere

 • Måtteservice

  Rene måtter er blot en lille detalje, men det efterlader et indtryk af en professionel virksomhed, der har orden i sagerne. Ved at have gode måtter ved alle indgangspartier sørger du desuden for, at gulvene bedre kan holdes rene, og det giver besparelser på de overordnede udgifter til rengøring, samtidig med at de rene gulve gør lokalerne mere indbydende og behagelige at opholde sig i.

  Læs mere

 • Driftsartikler

  Det kan være krævende og trættende altid at skulle holde øje med, hvornår der mangler toiletpapir eller karklude. Især i en stor virksomhed. Det er ressourcekrævende konstant at have en medarbejder til at stå for dette, men driftsartikler som opvaskebørster eller håndsæbe er bydende nødvendige, og det går ikke, at de pludselig mangler.

  Læs mere

 • Kildevand og firmafrugt

  For virksomheder, der ønsker at øge sundheden på arbejdspladsen, kan vi tilbyde en frugtordning, hvor vi leverer firmafrugt og kildevand efter behov. Friske og sunde medarbejdere leverer som bekendt bedre resultater, er i bedre humør og har generelt mere energi samt færre sygedage.

  Læs mere

Info

PartnerService - Hovedkontor

Bådehavnsgade 42, 2
København SV, 2450

36 92 19 93


kontakt@partnerservice.dk

Find os her