Canadiske Lynx Equity overtog PartnerService ApS i 2017 - Partner Service
     

Canadiske Lynx Equity overtog PartnerService ApS i 2017

PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed.

D.19. december 2017 overtog Canadiske Lynx Equity PartnerService. PartnerService blev grundlagt i 2003 af Jesper Schou-Kocher og er vokset organisk til at servicere +217 kunder i over 300 faciliteter hver måned. PartnerService har udviklet en unik IT-platform, der har øget den interne effektivitet og kommunikation med klienter markant, hvilket sikrer, at PartnerService fortsat leverer bedst i klasseservice på et meget konkurrencedygtigt marked:

”Vi er glade for at gøre vores første skandinaviske erhvervelse og byde Jesper velkommen til Lynx-familien. Vi blev straks tiltrukket af muligheden på grund af selskabets stærke fundamentale forhold og tilbagevendende indtægtsmodel. Derudover er vi heldige at samarbejde med et firma, der fortsat er førende i sin branche på grund af virksomhedens tilgang til forretning, der indeholder stærke værdier og integritet”, udtaler Lynx Vice President, Edric Low.

Efter overtagelsen fortsatte Jesper Schou-Kocher i sin nuværende rolle som CSO for at sikre en jævn overgang til det nye ejerskab.

I 2015 erhvervede Lynx Utahs Intermountain Total Facility Management, en udbyder af facilitet vedligeholdelse til kommercielle og private kunder i hele Utah, Wyoming og Idaho. Den industrielle viden, der blev opnået ved at arbejde sammen med Intermountain’s præsident, Brad Gowans, styrkede Lynx’ tro på, at PartnerService ville være et perfekt match med gruppen: 

”For PartnerService er dette en milepæl i virksomhedens historie. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med vores nye ejere for at videreudvikle virksomheden, mens vi fortsat leverer den samme, konsistente og konkurrencedygtige service til vores kunder. PartnerService og Lynx er et fantastisk match. Vi deler samme værdier og tilgang til at drive en forretning der er rentabel, sund og bæredygtig”, udtaler Jesper Schou-Kocher, CSO i PartnerService.

Lynx ‘europæiske portefølje inkluderer også de britiske baserede virksomheder Signalhome og Label Express, begge erhvervet i begyndelsen af ​​2017. Med dedikeret kapital på plads fortsætter Lynx aktivt med at forfølge erhvervelser i hele Europa såvel som i Nordamerika.

Kontakt os her...

Vi skræddersyr gerne en pakke til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.