PartnerService har vundet ny stor kædeaftale - Partner Service
     

PartnerService har vundet ny stor kædeaftale

PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed.

En ny aftale mellem fitness giganten SATS Group og PartnerService skal sikre pletfrie centre og træningsfaciliteter til SATS’ mange besøgende.

D. 1. juni 2020 indgik SATS Group og PartnerService en samarbejdsaftale, hvor PartnerService fremadrettet skal være ansvarlig for rengøringen i nogle af SATS’ største centre i København. SATS er den førende udbyder indenfor fitness- og træningsservices i Norden. SATS’ vision er at gøre “People Healthier and Happier”, hvorfor SATS har en vigtig rolle i deres medlemmers sundhed, livskvalitet og samfundet som helhed. Derfor er PartnerService meget stolte over at være blevet valgt som den nye rengøringsleverandør for Nordens førende fitness- og træningsudbyder:

”SATS er Danmarks førende fitnesskæde, og de ved at et flot og ikke mindst rengjort center er afgørende for at have glade kunder. Derfor er vi også glade for at SATS har fuld tillid til at PartnerService kan levere den service, som deres kunder forventer”, Daniel Stuhr, CEO, PartnerService.

PartnerService har en målsætning om at være Danmarks førende inden for bl.a. rengøringsløsninger. Derfor er det nye samarbejde med SATS Group en højt ønsket milepæl, som spreder stor glæde og stolthed blandt alle medarbejderne i PartnerService:

”Vi er enormt beærede over at være blevet valgt som den fremtidige rengøringsleverandør for SATS. Det er et kæmpe selvtillidsboost. Vi glæder os meget til at holde centrene rene og give alle SATS’ besøgende en fantastisk træningsoplevelse bestående udelukkende af rene faciliteter”, Daniel Stuhr, CEO, PartnerService.  

PartnerService glæder sig til at skulle varetage rengøringen i nogle af SATS’ største centre i København. 

Kontakt os her...

Vi skræddersyr gerne en pakke til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.